Menu

Partij ONS DORP maakt verkiezingsprogramma en kandidatenlijst bekend

Partij ONS DORP is ontstaan uit de constatering dat de inwoners van de gemeente Bergen recht hebben op een beter bestuur. En daar ook behoefte aan hebben. We willen zeker niet vanuit het chagrijn opereren. De grondhouding is juist positief. We willen bekend worden als de partij die de inwoners centraal stelt en transparant opereert met open vizier. De partij die gedragen wordt door gezond verstand, rede en een juist moreel kompas.

Wat we zien en horen is dat men klaar is met de landelijke politiek. En dat geldt ook voor de landelijke partijen in onze gemeente. De afgelopen 8 jaar is de inwoners van Bergen, Egmond en Schoorl een slechte dienst bewezen. De coalitiepartijen hebben de inwoners in de steek gelaten. De voorbeelden zijn legio. Een totaal ongepaste grondhouding mede gebaseerd op onjuiste informatie en het weghouden van relevante cijfers en informatie hebben geleid tot grote onvrede en verdeeldheid. Ook een schrijnend gebrek aan resultaten en talloze rechtszaken spelen parten. Dit alles zien we terug in een alleszeggend percentage van 15% van de inwoners dat nog vertrouwen heeft in ons lokale bestuur.

Dat moet anders, en dat kan anders. De nieuwe Partij ONS DORP, met 16 gemotiveerde en enthousiaste kandidaat-raadsleden, is vol vertrouwen het verschil te kunnen maken. Onder het motto: het is tijd voor een nieuw geluid!

Bekijk het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Terug