Menu

Contact

Mediarelaties en ieder ander die in contact wil komen, graag alle communicatie naar info@partijonsdorp.nlWe horen graag van u!

Altijd vertrouwelijk

Alles wat u met ons deelt wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Wij delen nooit zonder uw medeweten gegevens met derde partijen.

Doneren

Partij ONS DORP staat voor een frisse aanpak, heldere motivaties en ruimte voor debat, transparantie en met name ook de inbreng van de inwoners. Er wordt nogal gemakkelijk voorbij gegaan aan de kennis, kunde en betrokkenheid van deze groep belanghebbenden.

De plannen worden nu geconcretiseerd. Samen met een gedegen maar sterk groeiende groep mensen, sommigen met bestuurlijke ervaring, anderen die het nieuwe elan meebrengen. Kortom, we staan samen voor een uiterst boeiende tijd.

Partij ONS DORP heet naast personele en persoonlijke inbreng ook sponsors, leden en/of begunstigers van harte welkom. Als u Partij ONS DORP wilt ondersteunen dan graag een belletje (0622407280) of een mailtje naar info@partijonsdorp.nl  Dan nemen we direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contactformulier

    Doe je mee?

    Laat je stem horen en help ons Partij ONS DORP blijvend een rol van betekenis te laten spelen. Word bijvoorbeeld lid of donateur. Maar ook als geïnteresseerde inwoner of sympathisant bent u van voor ons van belang. Neem contact op met Henk Borst 06 22407280 of stuur een mail naar info@partijonsdorp.nl.

    Terug