Menu

Contact

Voor algemene vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via info@partijonsdorp.nl (ook voor mediarelaties). We horen graag van u! Alles wat u met ons deelt wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Wij delen nooit zonder uw medeweten gegevens met derde partijen. Wilt u direct contact opnemen met iemand van Partij ONS DORP? De namen en contactinformatie van onze raads- en commissieleden vindt u hier »

Doneren of lid worden

ONS DORP staat voor een frisse aanpak, heldere motivaties en ruimte voor debat, transparantie en met name ook de inbreng van de inwoners. Er wordt nogal gemakkelijk voorbij gegaan aan de kennis, kunde en betrokkenheid van deze groep belanghebbenden.

Help ons de verdere plannen te ontwikkelen en uit te voeren. Samen met een gedegen en sterk groeiende groep mensen, sommigen met bestuurlijke ervaring, anderen die het nieuwe elan meebrengen. Kortom, samen staan we voor een uiterst boeiende tijd.

ONS DORP heet naast personele en persoonlijke inbreng ook sponsors, leden en/of begunstigers van harte welkom. Als u ONS DORP wilt ondersteunen dan graag een mailtje naar info@partijonsdorp.nl dan nemen we direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Doe je mee?

Bel Henk Borst (M 06 22 40 72 80), gebruik onderstaand contactformulier of stuur direct een mail naar info@partijonsdorp.nl.

Contactformulier

    Terug