Menu

Betrokken

De komende jaren worden belangrijk. En daaraan zal ONS DORP graag een belangrijke bijdrage leveren. U kunt dat ook. Door in contact te zijn met ons. Maar ook door een lidmaatschap of als donateur. We hebben namelijk nog diverse zaken op onze agenda staan waar we uw mentale maar zeker ook financiële support goed kunnen gebruiken.

Betrokken inwoners worden van harte uitgenodigd vragen, opmerkingen of suggesties te delen. Via social media of meer persoonlijk door een reactie te sturen naar info@partijonsdorp.nl Wij beloven dat er altijd een persoonlijke (re)actie volgt.

Steun Partij ONS DORP

ONS DORP staat voor een frisse aanpak, heldere motivaties en ruimte voor debat, transparantie en met name ook de inbreng van de inwoners. Er wordt nogal gemakkelijk voorbij gegaan aan de kennis, kunde en betrokkenheid van deze groep belanghebbenden.
Help ons de verdere plannen te ontwikkelen en uit te voeren. Samen met een gedegen en sterk groeiende groep mensen, sommigen met bestuurlijke ervaring, anderen die het nieuwe elan meebrengen. Kortom, samen staan we voor een uiterst boeiende tijd.

ONS DORP heet naast personele en persoonlijke inbreng ook sponsors, leden en/of begunstigers van harte welkom. Als u ONS DORP wilt ondersteunen dan graag een mailtje naar info@partijonsdorp.nl Dan nemen we direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Doe je mee?

Laat je stem horen en help ons Partij ONS DORP blijvend een rol van betekenis te laten spelen. Word bijvoorbeeld lid of donateur. Maar ook als geïnteresseerde inwoner of sympathisant bent u van voor ons van belang. Neem contact op met Henk Borst 06 22407280 of stuur een mail naar info@partijonsdorp.nl.

Terug