Menu

Betrokken

Betrokken inwoners worden van harte uitgenodigd vragen, opmerkingen of suggesties te delen. Via social media of meer persoonlijk door een reactie te sturen naar info@partijonsdorp.nl Wij beloven dat er altijd een persoonlijke (re)actie volgt.

Steun Partij ONS DORP

Laat je stem nu horen en help ons de partij “ONS DORP” tot stand te brengen. Als geïnteresseerde inwoner, sympathisant, kandidaat-raadslid, bestuurs- of commissielid. Neem contact op met Henk Borst 06 22407280 of stuur een mail naar info@partijonsdorp.nl

Doneren en/of lid worden

ONS DORP staat voor een frisse aanpak, heldere motivaties en ruimte voor debat, transparantie en met name ook de inbreng van de inwoners. Er wordt nogal gemakkelijk voorbij gegaan aan de kennis, kunde en betrokkenheid van deze groep belanghebbenden.

De plannen worden nu geconcretiseerd. Samen met een gedegen maar sterk groeiende groep mensen, sommigen met bestuurlijke ervaring, anderen die het nieuwe elan meebrengen. Kortom, we staan samen voor een uiterst boeiende tijd.

ONS DORP heet naast personele en persoonlijke inbreng ook sponsors, leden en/of begunstigers van harte welkom. Als u ONS DORP wilt ondersteunen dan graag een mailtje naar info@partijonsdorp.nl  Dan nemen we direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Doe je mee?

Terug